Nieuws en activiteiten

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten over de apotheek en informatie over door ons georganiseerde activiteiten.

Samenwerkingsovereenkomst woonservicezone Peppelweg

Op 30 maart 2011 heeft dhr. A.S. Kostense samen met Huisartsenpraktijk Schalkwijk, Tandartspraktijk Siertsema-Baron, Podotherapie Schiebroek en Hillegersberg, Logopediepraktijk Huitema, Actief Fysiotherapie, Oefentherapie Bunnik, Polyderma huid- en oedeemtherapie en Star medisch diagnostisch centrum de samenwerkingsovereenkomst getekend.

ISO 9001 certificering

Op 31 december 2010 heeft Apotheek Kostense van Dekra (voorheen Kema Quality) het HKZ kwaliteitskeurmerk voor openbare apotheken gekregen.

Intentieovereenkomst woonservicezone Peppelweg

Op 15 mei 2009 heeft Apotheek Kostense de intentieovereenkomst ondertekend.

Informatiedag voor senioren

Op 14 april 2009 werd op sportcentrum "De Wilgenring" een informatiedag voor senioren georganiseerd. Apotheek Kostense was hierbij aanwezig.

Nieuwe pinautomaat

Op 23 oktober 2008 hebben wij een nieuwe pinautomaat in gebruik genomen. Het nieuwe model is mede door gebruik te maken van onze DSL verbinding een stuk sneller.

Campagne "Rij veilig met medicijnen"

Op 7 oktober 2008 is de landelijke campagne "Rij veilig met medicijnen" gestart. Sommige medicijnen zoals slaap- en kalmeringsmiddelen en antidepressiva hebben een negatief effect op de rijvaardigheid. Doel van de campagne is dat medicijngebruikers zich meer bewust worden wat voor hen persoonlijk de risico's zijn bij verkeersdeelname na gebruik van medicijnen.

Manifestatie "Schiebroek doet mee" 2008

Stand van Apotheek Kostense op de manifestatie Schiebroek doet mee 2008

Op zaterdag 27 september 2008 vond de manifestatie "Schiebroek doet mee" plaats. Ook Apotheek Kostense had een stand met informatie over de nieuwste bloedglucosemeters voor mensen met suikerziekte (diabetes mellitus). Zo waren de Accu-Chek Aviva, de Accu-Chek Compact Plus gt, de One Touch Ultra2 en de One Touch UltraEasy te zien. Indien een bezoeker zijn of haar meter bij zich had kon deze gratis door ons gecontroleerd worden. Op deze zonnige najaarsdag kwamen veel mensen een kijkje nemen op onze stand.

Medicijnkluisjes

Opening van de medicijnkluisjes door A. Stapelkamp

Op 18 februari 2008 werden de medicijnkluisjes van Apotheek Kostense officieel geopend door dhr. A. Stapelkamp van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek.

Zoeken in apotheek-kostense.nl
Valid XHTML + RDFa