Online diensten

Als u bij onze apotheek staat ingeschreven kunt u gebruik maken van onze online diensten. Naast de papieren folders bieden wij u ook aan om een video te ontvangen waarin het gebruik en de bijwerkingen van uw medicijn in begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Dit heet de kijksluiter. Daarnaast bieden wij u 3 mogelijkheden om uw herhaalrecepten bij ons aan te vragen, een online formulier, een portaal en een app.

Deze online diensten zijn geschikt om met alle moderne browsers te werken. Het kan echter voorkomen dat de instellingen van uw browser een goede werking van onze online diensten verhinderen. Hieronder vindt u een tweetal tests waarmee u kunt controleren of de huidige instellingen van uw browser compatibel zijn met onze online diensten.


Test 1: mislukt
Test 2: mislukt

Als achter Test 1 en Test 2 de tekst geslaagd verschijnt zijn de instellingen van uw browser compatibel met onze online diensten.

Online formulier aanvraag herhaalrecepten

Wij hebben een online formulier om een herhaalrecept aan te vragen. Het gebruik van dit formulier biedt u de volgende voordelen:

  • Bij het invoeren van het medicijn of hulpmiddel dat u wilt herhalen krijgt u een keuzelijst van artikelen te zien. U kunt dan eenvoudig het artikel dat u nodig heeft uit deze lijst kiezen.
  • Als een medicijn niet via de apotheek maar direct via de huisarts aangevraagd moet worden krijgt u dit gelijk te zien.
  • Nadat u het hele formulier heeft ingevuld en op "Herhaalrecept aanvragen" heeft geklikt krijgt u te zien wanneer wij de artikelen klaar zullen hebben staan.
  • U maakt gebruik van een beveiligde verbinding zodat anderen niet kunnen zien wat u aanvraagt

Portaal

Wij bieden u ook een portaal aan waarvoor een account nodig is. Deze kunt u aanvragen op ons portaal. Om de veilige toegang tot uw gegevens te kunnen waarborgen maken wij naast een gebruikersnaam en wachtwoord ook gebruik van tweefactorauthenticatie in de vorm van een sessiecode. Deze ontvangt u bij het inloggen via e-mail of sms. Het gebruik van ons portaal biedt u de volgende voordelen:

  • U heeft een overzicht van alle medicatie die u gebruikt
  • U vraagt herhaalrecepten aan vanuit uw persoonlijke medicatielijst

App

Uw zorg online

U kunt onze diensten ook benaderen via de Uw Zorg online app. Daarmee heeft u altijd veilig inzage in uw medicatieoverzicht, kunt u herhaalrecepten aanvragen, kunt u vragen stellen aan de apotheker, wijzigingen doorgeven en herinneringen instellen om uw medicijnen in te nemen.

Deze app is te downloaden via de Apple App store en via Google play.